Deltag aktivt
vælg sprog vælg sprog
Balenciaga City

Balenciaga City

er en god stemning og et sjovt sted at fejre. Sagde mollison Den tid vi kommer her, vi vil prøve noget anderledes.

brug friske råvarer og minimér saltindtaget i Balenciaga City alle vores retter, fordi vi virkelig forsøger at lave mad med vores folks sundhedsinteresse, sagde Ross, som havde været i forretning med sin kone Shayla i fire år.

Balenciaga City

Balenciaga City

Balenciaga City

levere tirsdag til fredag ​​til lokale virksomheder i Hamden og New Haven med et minium på $ Prada Aviator Sunglasses 2017

der arbejder her er rigtig flot og professionelt; Det Prada Hunter Bag

elsker os på grund af kvaliteten af ​​vores retter og vores førsteklasses service, sagde restauranten ejer Steve Ross, 34, en New Haven indfødte og Hillhouse High School graduate.

At spise en sydlig kost tegnede sig for 63 procent af den højere risiko for slagtilfælde blandt afroamerikanere end deres hvide kolleger.

sydlige fødevarer omkring seks gange om ugen havde 41 procent højere slagrisiko end dem, der spiste det en gang om måneden.

Spise sydlig stil fødevarer kan være forbundet med en højere risiko for slagtilfælde, ifølge forskning fremlagt på American Stroke Association International Stroke Conference sidste år.

Udover at spise i, har restauranten en blomstrende catering og levering service.

De, hvis kost var højest i frugt, grøntsager, bælgfrugter og fuldkorn (spist ca. fem gange om ugen) havde en 29 procent lavere risiko for slagtilfælde end dem, hvis kost var de laveste i disse fødevarer (spist ca. tre gange om ugen).

Folk, der spiste Prada White Tote Bag

Ifølge American Heart Association hjemmeside blev diætvanerne på mere end 20.000 sorte og hvide voksne undersøgt og forskere fundet:

Hoechst og Mollison sagde, at de holder en graduationsfest på restauranten for venner og familie i maj.

Blandt de mest populære retter er: den svarte laks, sortet havkat, bagt kylling, stegt kylling og selvfølgelig de fem ostebagte n ost, ifølge Ross.

Ross sagde hans menu giver andre muligheder for sunde valg.

50 per ordre, sagde restaurantchef Davette Fowlin. catered arrangementer og konferencer i Bridgeport og Hartford.

af vores grøntsager er kogte med svinekød eller svinekødsprodukter og de fleste af vores underskriftsretter kan grilles eller bages i modsætning til stegte, sagde Ross. den amerikanske drøm; kunden har valg.

mad er fantastisk, hver eneste ting jeg spiste har været usædvanligt lækker, sagde Hoechst, 26, en Yale University Law student. en rigtig god stemning for værdien af ​​mad.

Cast Iron Soul, 1012 Dixwell Ave., er en af ​​få uafhængige sorte ejede spisesteder i restaurangen Greater New Haven restaurant.

Slagfrekvensen var direkte proportional med, hvor meget sydlige maddeltagere spiste.

Balenciaga City

Balenciaga City

Balenciaga City

udviklet vores menu, så folk har andre muligheder, i modsætning til stegt kylling eller den smothered stegte kyllingebryst, sagde Ross.

Balenciaga City

mest tilfredsstillende, er prisen på den mad, der er rimeligt for hvad du får, sagde Gatison, som er medlem af New Haven Chi Omicron Kapitel i Omega Psi Phi Broders Inc.

Gatison sagde at have afrikanske amerikanske ejede spisesteder bringer mangfoldighed til byen og samfundet.

Saltindtag, især blandt afroamerikanere, kan være dødbringende og kan øge risikoen for forhøjet blodtryk.

Sean Gatison, 40, fra Hamden, sagde, at han kan lide den grillede kylling.

Balenciaga City

Balenciaga City

Cast Iron Soul tilbyder Southern touch

Hoechst sagde, at hun og et par af hendes jurymedlemmer behandlede sig til restauranten efter en retsmøde i sidste år og har hørt smagen lige siden.

Balenciaga City

Fendi Boston Bag

Guess Handväskor Stockholm
Backpack Burberry

Soho Gucci Wallet

Prada Frames
Prada Solbriller Udsalg

Gucci Goggles Ski

Prada Rhinestone Sunglasses
Guess Reiko Mini

Hermes Bag Kelly
Gucci Solbriller Hvid

Hermes Birkin Bag Etain
Gucci Aviator Solbriller

Guess Tote

Guess Carryall

Forside / Balenciaga City